Putrenovatie.nl

Putrenovatie.nl heeft een innovatieve oplossing voor aangetaste rioolputten ontwikkeld. Door middel van composiet en 3D-techniek bieden wij een duurzame en innovatieve oplossing. Een waterdichte, chemisch resistente composiet laag wordt op de wand en de bodem van de put bevestigd. In de eigen fabriek wordt het proces voorbereid en op locatie renoveren we de put in één dag. Dit zorgt voor minimale overlast voor de omgeving.

Rioolputten worden aangetast door ingegroeide boomwortels en door vloeistoffen en gassen. Het renoveren van rioolputten blijkt een lastige en tijdrovende klus. De putten zijn divers van vorm, ze zijn opgemetseld of van aangetast beton. Tot nu toe worden de meeste putten gerenoveerd door ze te voorzien van een betonnen coating. Deze beschermlaag hecht vaak slecht waardoor de gewenste levensduur niet wordt gehaald. Daarbij duurt de renovatie vaak dagen. Dit alles zorgt ervoor dat er tot nu toe geen bevredigende oplossing is voor de renovatie van rioolputten met de gewenste levensduur.

Met bijna 60 jaar ervaring in het verwerken van composiet heeft Smit aan de wieg gestaan van de polyesterontwikkeling. Inmiddels is Putrenovatie.nl uitgegroeid tot een duurzame partner die zich richt op innovatieve ontwikkelingen op het gebied van de putrenovatie en het daarmee optimaliseren van productietechnieken van composiet.

contact

Putrenovatie.nl
Pascalstraat 8
1446 TX Purmerend
Nederland
T.: +31 (0)299 - 820 009
info@putrenovatie.nl

Putrenovatie.nl voor een nieuwe manier van putten renoveren. Door middel van een waterdichte, chemisch resistente composiet laag aan op de wand en de bodem van de put zorgt innovatieve oplossing voor een onderhoudsvrije periode van minimaal 25 jaar. Ook interesse? Neem dan contact op met Putrenovatie.nl