Galerij

Rioolputten worden aangetast door H2s (rioolgas)


Rioolputten worden aangetast door H2s (rioolgas). Deze aantasting gaat nog sneller als er een persleiding in de rioolput uitkomt. Omdat de persleiding in de regel iets hoger dan het stromingsprofiel uitkomt heb je extra stroming van het afvalwater en komt er nog meer H2s vrij in de put. Op het eerste filmpje zie je dat de betonnen putwanden enorm zijn aangetast waardoor de eerste 2 tot 3 cm zo zacht zijn geworden dat al het beton na verloop van tijd wegspoelt. Dit proces gaat door totdat de put zodanig beschadigd is dat afvalwater in de grond terecht komt. Grond spoelt weg en Sinkholes kunnen ontstaan.

bekijk video >

Een nieuwe put in de bestaande put geplaatst van composiet.


Doordat wij een 3D-S putrenovatie hebben toegepast wordt als het ware een nieuwe put in de bestaande put geplaatst van composiet. Aantasting door H2s stopt en de rioolput is weer waterdicht. Doordat we ook het stromingsprofiel hebben aangepast loopt het afvalwater vanuit de persleiding nu geleidelijker de rioolput in.

Bovenstaande werkzaamheden hebben we in één dagdeel uitgevoerd.

bekijk video >

Animatie van 3D-S Putrenovatie


Animatie van 3D-S Putrenovatie.

bekijk video >

Putrenovatie montage


Smit Composite vond dankzij hun generatielange ervaring met composiet een duurzame oplossing, die ook nog eens minimale overlast geeft voor de omgeving.

bekijk video >

Putrenovatie in één dag


Als familiebedrijf hebben wij ruim 55 jaar ervaring met de productie van composiet producten. Inmiddels is de derde generatie in het bedrijf werkzaam.

bekijk video >

Impressies

contact

Putrenovatie.nl
Pascalstraat 8
1446 TX Purmerend
Nederland
T.: +31 (0)299 - 820 009
info@putrenovatie.nl

Putrenovatie.nl voor het renoveren van rioolputten in 1 dag zonder te graven. Een waterdichte, chemisch resistente composiet put wordt aangebracht. Deze “Put-in-Put” oplossing zorgt voor een onderhoudsvrije periode van minimaal 25 jaar. Ook interesse? Neem dan contact op met Putrenovatie.nl