Putrenovatie.nl genomineerd voor de MKB innovatieprijs 2017

MKB innovatieprijs 2017

Innovatieve duurzame putrenovatie

Put-in-put; een nieuwe rioolput binnen één dag. Hiermee is Smit Composite hard bezig om een van de sleutelspelers te worden op het gebied van putrenovatie.

Putrenovatie.nl maakt deel uit van Smit Composite BV uit Purmerend, een familiebedrijf met zestig jaar ervaring in het verwerken van composiet. In haar streven naar duurzame oplossingen ontwikkelde het bedrijf recentelijk een geweldig toepasbaar product voor putrenovatie.

Heel terecht werd deze innovatie genomineerd door de Kamer van Koophandel voor de MKB Innovatieprijs 2017 waarbij Smit Composite met dit baanbrekende initiatief de 25ste plaats veroverd heeft.

Smit Composite heeft de handelsnaam Putrenovatie.nl toegekend aan deze activiteit.

Rioolputten worden vaak aangetast door ingegroeide boomwortels, vloeistoffen en (riool-) gassen. Het renoveren van rioolputten was tot voor kort een lastige en tijdrovende klus. Smit Composite vond een duurzame oplossing, met minimale overlast voor de omgeving. Deze vernieuwde vorm van putrenovatie bestaat uit het aanbrengen van een waterdichte, chemisch resistente composiet laag op de wand en de bodem van de put. Het proces wordt in de fabriek voorbereid om binnen één dag op locatie uitgevoerd.

Een duurzame oplossing, grote tijdwinst ter plekke en een efficiënt productieproces zijn de pijlers van deze nieuwe vorm van putrenovatie.

Bezoek de MKB innovatie top 100 website. 


contact

Putrenovatie.nl
Pascalstraat 8
1446 TX Purmerend
Nederland

 +31 (0)299 - 820 009
 info@putrenovatie.nl

Putrenovatie.nl voor het renoveren van rioolputten in 1 dag zonder te graven. Een waterdichte, chemisch resistente composiet put wordt aangebracht. Deze “Put-in-Put” oplossing zorgt voor een onderhoudsvrije periode van minimaal 25 jaar. Ook interesse? Neem dan contact op met Putrenovatie.nl